ORIENT EXPRESSZ

 VÁR  A MESÉS KELET! 

Itt az ideje bemutatni éves klubtervünk tematikáját is! A klub alakítását tavalyi KÖNNYŰ KÉZZEL  kiállításunk alatt határoztuk el, így  rendszeres alkalmat kínálunk a Kézimunka Akadémia csoport tagjainak a találkozásra.

A témaválasztás ötletét egy   januári hír adta a kezünkbe! 2022-ben két alkalommal is Budapestre érkezik a legendás ORIENT EXPRESSZ! Ki ne vágyna egyszer utazni rajta!

De az utazási vágyainkon túl többet is jelent ez számunkra. Az ORIENT EXPRESSZ minden apró részlete, kicsinyke eresztéke a legkifinomultabb ART CRAFT színvonalú stílusteremtő munka.  Ami nem múlik el, mert jön egy újabb év szeszélyes és múlékony trendje, sőt az értéke az évek múlásával csak növekszik.

Ez az a tulajdonság, amit mi is képviselünk a KÉZIMUNKA AKADÉMIával. Ez az az üzenet, ami köré közösséget szervezünk, alkotókat és alkotásokat inspirálunk és indítunk útjára. 

Eljött tehát az ORIENT ÉVE!

Igen! Nem egy, vagy kettő stúdiumon, de márciustól havi rendszerességgel munkálkodunk majd az ORIENT darabunkon, ami – ezzel nagy titkot nem árulunk el- a legkülönlegesebb és összetett díszítőtechnikák gyakorlására ad majd lehetőséget. Dúsan árad az aranyhímzés, libben az organza virág, kanyarodik a monogram, domborul a gyöngyhímzés.

 És bizony más ínyencségekkel is készülünk, nemcsak a hímzőráma köré szervezünk eseményeket.

De  mi is lesz az ORIENT DARAB? Következő bejegyzésünkből ez is kiderül.

 Utazzatok velünk!


kép forrása: internet

kép forrása: internet

kép forrása: internet


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések